چرا پوشیدن لباس رسمی در فرش قرمز اجباریه؟

فرش قرمز یک اصطلاحه که از غرب وارد ایران شده و  معمولا توی مراسم رسمی و اکران فیلم‌ها برای ورود بازیگرها به سالن اصلی استفاده میشه. فرش قرمز از نظر رسمی بودن درجه‌بندی داره؛ یعنی کد پوششی یا درس‌کد (Dress code) توی فرش قرمز مراسم اصلی و فرش قرمز مراسم فتوکال متفاوته.

 

حالا اگه می‌خواین بدونین فرق فرش قرمز و فتوکال چیه که باید به این لینک مراجعه کنین:

فتوکال چیه و چه تفاوتی با فرش قرمز داره؟

 

اگه هم کلا از پایه می‌‌خواین بدونین کد پوششی چیه که دیگه مجبورید برید اینجا:

درس کد چیست؟

 

علاوه بر این موقعیت مراسم، روز یا شب بودن، کاراکتر شخصیتی فرد، فرم اندامی و بقیه‌ی ویژگی‌های یک شخص توی انتخاب لباسش تاثیرگذاره.

گلاره عباسی و نازنین بیاتی در چهلمین جشنواره فجر
اولین و مهمترین نکته برای انتخاب لباس در جشنواره، ایونت و هر رویدادی که رسمیت زیادی داره، اینه که بهتره توی رسمی‌ترین حالت ممکن ظاهر بشیم؛ البته معنیش این نیست که کلاسیک بپوشیم؛ لطفا رسمی بودن رو با استایل کلاسیک اشتباه نگیریم. هر استایلی میتونه یک حالت راحت و یک حالت فرمال داشته باشه که این موضوع با انتخاب ت آیتم‌ها اتفاق میفته.
همچنین، فرمال بودن قوانین و چهارچوب‌های خاصی داره. معمولا توی این حالت، لباس آزادی نرمالی داره و به‌اصطلاح فیت بدنه، توی اون از طرح‌های شلوغ استفاده نمیشه و توی استفاده از رنگ‌ها ریسک زیادی وجود نداره.
توی جشنواره‌های داخلی مثل جشنواره فجر امسال آیتم‌هایی مثل شلوار واید، فلرکات و راسته، کت یقه انگلیسی با پارچه تویید (tweed)، مدل لباس cape dress (پیراهن شنلی)، مینی اسکارف و... بین هنرمندان و سلبریتی‌ها جزو محبوب‌ترین آیتم‌ها بوده. رنگ‌های تیره مثل مشکی هم جزو پرطرفدارترین رنگ‌هاست که امسال هم انتخاب خیلی از بازیگرها بوده. با وجود اینکه اکثر آیتم‌های نام‎‌برده می‌تونن جزوی از استایل رسمی باشن، اما باز هم به‌جز موارد کمی هارمونی چندانی رو توی پوشش جشنواره فجر امسال شاهد نبودیم.

بزرگ‌ترین نقدی که میشه به پوشش بازیگرها توی فرش قرمز داشت، نداشتن دانش استایلینگ توی پوشش اوناست؛ این نقد معنیش این نیست که از چهره‌های معروف انتظار داشته باشیم که خودشون به‌تنهایی استایل کردن رو بلد باشن، بلکه انتظار میره از یک استایلیست یا متخصص پوشش توی این زمینه کمک بگیرن.

مثلا تمام آیتم‌هایی که بالا گفتیم، اگه توی یک پوشش به‌کار برده بشن، می‌تونن یک استایل فرمال و اصولی رو بسازن؛ اما متاسفانه به‌خاطر کم‌اهمیتی به استایل، شاهد ناهماهنگی‌های زیادی توی استایل بازیگرامون هستیم. ناهماهنگی به این منظور که مثلا آیتم‌های بالاتنه توی یک استایل، کاملا حرفه‌ای انتخاب میشن؛ اما وقتی نوبت به انتخاب شلوار و کفش می‌رسه، ضعف توی چیدمان استایل کاملا مشخص میشه یا اینکه آیتم‌ها به‌تنهایی زیبا هستن و برای چیدن یک استایل فرمال مناسب هستن؛ اما توی یک ترکیب نات قرار می‌گیرن و به‌خاطر همین کل پوشش زیر سوال میره.

به‌هرحال امیدواریم جایگاه علم استایلینگ و شغل استایلیست توی ایران به نقطه‌ای برسه که کسی گاردی نسبت به مشاوره با استایلیست نداشته باشه و سطح استایل توی ایران روزبه‌روز پیشرفت بیشتری داشته باشه.

با توجه به مواردی که گفتیم، شما فکر می‌کنین کدوم بازیگر منسجم‌ترین پوشش رو تا حالا توی جشنواره فجر داشته؟ به اوت‌فیت‌های زیر نگاه کنین و استایل منتخب خودتون رو کامنت کنین.

پردیس پورعابدینی


یکتا ناصر
رضا عطاران
جواد عزتی و رعنا ازادی‌ور
پردیس پورعابدینی
میلاد کی‌مرام
نهال دشتی
فرشته حسینی و حسین سلیمانی
نیکی کریمی
یکتا ناصر
حسین سلیمانی
فرشته حسینی و نوید محمدزاده

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای ثبت نظر وارد شوید یا بعنوان مهمان ثبت کنید.

ثبت دیدگاه بعنوان مهمان

دسته بندی ها
طراحان مد
6
ترندها
56
مراسم و جشنواره‌ها
20
خیاطی و الگو
16
زیبایی و سلامت
13
آموزشی
9
جدیدترین اخبار
23
استایلینگ
45
مد پایدار
0
فشن‌شو
0
راهنمای کسب و کار مد
2