فرش قرمز یک اصطلاحه که از غرب وارد ایران شده و معمولا توی مراسم رسمی و اکران فیلمها برای ورود بازیگرها به سالن اصلی استفاده میشه. فرش قرمز از نظر رسمی بودن درجهبندی داره؛ یعنی کد پوششی یا درسکد (Dress code) توی فرش قرمز مراسم اصلی و فرش قرمز مراسم فتوکال متفاوته.
حالا اگه میخواین بدونین فرق فرش قرمز و فتوکال چیه که باید به این لینک مراجعه کنین:
فتوکال چیه و چه تفاوتی با فرش قرمز داره؟
اگه هم کلا از پایه میخواین بدونین کد پوششی چیه که دیگه مجبورید برید اینجا:
علاوه بر این موقعیت مراسم، روز یا شب بودن، کاراکتر شخصیتی فرد، فرم اندامی و بقیهی ویژگیهای یک شخص توی انتخاب لباسش تاثیرگذاره.
بزرگترین نقدی که میشه به پوشش بازیگرها توی فرش قرمز داشت، نداشتن دانش استایلینگ توی پوشش اوناست؛ این نقد معنیش این نیست که از چهرههای معروف انتظار داشته باشیم که خودشون بهتنهایی استایل کردن رو بلد باشن، بلکه انتظار میره از یک استایلیست یا متخصص پوشش توی این زمینه کمک بگیرن.
مثلا تمام آیتمهایی که بالا گفتیم، اگه توی یک پوشش بهکار برده بشن، میتونن یک استایل فرمال و اصولی رو بسازن؛ اما متاسفانه بهخاطر کماهمیتی به استایل، شاهد ناهماهنگیهای زیادی توی استایل بازیگرامون هستیم. ناهماهنگی به این منظور که مثلا آیتمهای بالاتنه توی یک استایل، کاملا حرفهای انتخاب میشن؛ اما وقتی نوبت به انتخاب شلوار و کفش میرسه، ضعف توی چیدمان استایل کاملا مشخص میشه یا اینکه آیتمها بهتنهایی زیبا هستن و برای چیدن یک استایل فرمال مناسب هستن؛ اما توی یک ترکیب نات قرار میگیرن و بهخاطر همین کل پوشش زیر سوال میره.
بههرحال امیدواریم جایگاه علم استایلینگ و شغل استایلیست توی ایران به نقطهای برسه که کسی گاردی نسبت به مشاوره با استایلیست نداشته باشه و سطح استایل توی ایران روزبهروز پیشرفت بیشتری داشته باشه.
با توجه به مواردی که گفتیم، شما فکر میکنین کدوم بازیگر منسجمترین پوشش رو تا حالا توی جشنواره فجر داشته؟ به اوتفیتهای زیر نگاه کنین و استایل منتخب خودتون رو کامنت کنین.











