آیا میدانستید که جشنوارهی فیلم ونیز قدیمیترین جشنوارهی فیلم در دنیاست؟ نکتهی جالبتر اینکه امسال لیلا حاتمی، به نمایندگی از ایرانیها و به عنوان داور در این مراسم حضور یافت.
جشنوارهی فیلم ونیز، یکی از بزرگترین جشنوارههای سینمایی دنیا به حساب میآید و اولین بار در سال ۱۹۳۲ برگزار شد. اهمیت جشنوارهی ونیز را نمیتوان دستکم گرفت؛ چرا که مانند جشنوارهی کن و برلین یکی از مهمترین رویدادهای سینمایی دنیا بهشمار میآید.
لیلا حاتمی در جشنوارهی ونیز
هفتاد و نهمین جشنوارهی ونیز هم از روز سه شنبه به طور رسمی شروع شد. لیلا حاتمی داور جشنوارهی ونیز شد و از روز اول در ونیز دیده شد. او بهعنوان یکی از داوران اصلی بخش مسابقه در فستیوال امسال حضور دارد.
لیلا حاتمی و تجربهی داوری در جشنوارههای مختلف
این اولین باری نیست که لیلا حاتمی به عنوان داور در جشنوارهها حضور دارد. لیلا قبل از جشنوارهی ونیز، تجربهی داوری در جشنوارههای مختلفی، مثل جشنوارهی فیلم کوتاه دبی، جشنوارهی فیلم مراکش، جشنوارهی فیلم رم، جشنوارهی فیلم پرتقال طلایی ترکیه را داشت و در سال ۲۰۱۴ داوری جشنوارهی فیلم کن را بر عهده داشت.
لباس تاریخی لیلا حاتمی
اوت فیتهای لیلا حاتمی در جشنوارهها بهشدت موردتوجه قرار میگیرد، اما ماندگارترین لباس او مربوط به جشنوارهی فیلم کن در سال ۲۰۱۴ است. لیلا در این مراسم به پیشنهاد استایلیست و طراح لباسش، مهرنوش شاه حسینی، لباس نفیس ۱۸۰ سالهای پوشید. این لباس جزو میراث خانوادگی مهرنوش بود که روی آن با طلای خالص نقدهدوزی شده بود. استایل لیلا حاتمی با وجود اینکه باحجاب بود، جزو ده استایل برتر جشنواره کن سال ۲۰۱۴ انتخاب شد.
تحلیل استایل لیلا حاتمی در ونیز
با نگاهی به اوتفیتهای لیلا حاتمی در جشنوارههای سالهای گذشته، متوجهی این نکته میشویم که او اغلب اوقات به سراغ رنگهای خنثی و آیتمهای کلاسیک میرود. لیلا در فوتوکال هفت و نهمین جشنوارهی فیلم ونیز به سراغ بلوز ساتن و یقهی مردانه با طرحهای طلایی رنگ پیدوپل از برند آلبرتا فرتی رفت. شلوار انتخابی او واید لگ بود، ولی جنس آن برای این اوتفیت مناسب نبود و در قسمت ران، پر از چروک بود. پارچهی کرپ گزینهی بهتری برای این اوت فیت بود، اما شال حریر و کیف کلاچ بهخوبی با سایر آیتمها تطبیق داشتند.
لیلا برای فرش قرمز ونیز، پیراهن حریر مشکی با آستینهای پفی پوشید که کاملا متناسب با درسکد مراسم بود. نقطهی عطف این پیراهن، جواهردوزیهای قسمت سرآستین و حلقهی آستین بود. از زیبایی گوشوارهها و تناسبش با پیراهن هم نمیتوان چشمپوشی کرد. مدل موی مرتب و مدل میکآپ، لایت بود و با کل ست همخوانی داشت. نکتهی استایلینگی که درمورد پیراهن میتوان گفت این است که پفی بودن آستین و چینهای دامن باعث پرتر دیده شدن پایینتنه شده بود.
سخن آخر
در کل لیلا حاتمی برخلاف ترانه علیدوستی، مثل همیشه توانست مطابق با انتظار و توقعی که از او داشتیم، لباس بپوشد و بسیاری از منتقدان اوتفیت او را با اوتفیت ترانه علیدوستیدر جشنوارهی کن مقایسه کردند. بهنظر شما اوتفیت کدامیک از آنها بهتر بود؟