همیشه جشنوارهها و رویدادهای فرهنگی و هنری، بیشترین نقش رو در معرفی فرهنگ اون کشور ایفا میکنن. در واقع سلبریتیها و کسانی که در این جشنوارهها حضور پیدا میکنن، به خاطر وایرال شدن عکسهای حضورشون در این مراسمات، سهم زیادی رو در این فرهنگ سازی دارن. از اونجایی که این روزها چهلمین جشنواره فیلم فجر در حال برگزاریه و حسابی استایل بازیگرها زیر ذره بین قرار گرفته، ماهم گفتیم کمی متفاوت تر عمل کنیم و این بار به استایل بازیگرهایی بپردازیم که در جشنواره امسال و یا حتی سالهای قبل، از پترنها و طرحهای سنتی ایرانی داخل استایلشون استفاده کردن.
نازنین بیاتی
یکی از جدیدترین استایلهایی که این روزها هم خیلی مورد توجه قرار گرفت و هم دقیقا به مورد بحث ما هم مرتبطه، استایل نازنین بیاتی در فوتوکال فیلم شادروان هستش. نازنین برای این مراسم سراغ آیتمهای سنتی رفته. از شال سوزن دوزی گرفته تا اکسسوریهای سنتی که شامل ماسک و کفش گلدوزی شده و گوشواره سنتی بود. استایلی که مورد توجه خیلیها قرار گرفت و خیلی خوب یک لوک پایبند به هنرهای قدیمی و اصیل ایرانی رو نشون داد اما لازمه نکتههایی رو هم درمورد این استایل بگیم اونم اینه که بهتر بود برای این لوک که تا حد زیادی یادآور اصالته، برای آیتم زیر شال، از یک پارچهی رسمی و کلاسیک تر استفاده بشه. نکتهی دیگهایی که لازمه برای این استایل بگم، اینه که نازنین از یک گوشواره بزرگ همراه با رژ قرمز و موهای کج شده که قسمتیش هم روی گوشواره رو پوشونده استفاده کرده.
حالا نکته کجاست؟
اینکه بهتر بود برای این استایل یا از یک میکاپ لایت تر استفاده بشه یا گوشوارهی ظریف تری انتخاب بشه. نکتهی بعدی موهاست. وقتی که شما همزمان از یک گوشواره بزرگ استفاده میکنید و بعد موها رو جوری قرار میدید که روی گوشواره پوشیده بشه، باعث شلختگی و عدم تعادل در استایل میشه. بهتر بود اگر انتخاب صد در صدی، این گوشواره هست، آرایش موها جوری انتخاب بشه که مانع نمایش گوشوارهها نشه.
گلاره عباسی
استایل بعدی هم مربوط میشه به فوتوکال فیلم شادروان و استایل زیبایی که گلاره عباسی از برند غزل رجبیان انتخاب کرد. لوک انتخابی گلاره شامل یک وست یقه شال و شومیزهستش. درسته این استایل جسارت زیادی نداره اما نکتهی مثبتی که داره اینه که ما معمولا ترکیب وست و شومیز رو در فصل بهار یا تابستون میبینیم اما هوشمندی این ست، استفاده از پارچهی مخمل هست که باعث شده این ست هم متناسب با فصل و هم تداعی کنندهی لباسهای سنتی و ایرانی باشه. البته بهتر بود برای تناسب بیشتر، جنس پارچهی شومیز هم کمی مناسب فصلتر انتخاب میشد. نکتهی قوت این استایل رو میشه قسمت مچی شومیز و طرح ایرانیای که روش کار شده دونست. مخمل قرمز علاوه بر رنگی که به استایل داده و لوک رو از مونوکرومی درآورده، حالتی رسمی و با شکوه هم به استایل بخشیده.
گلاره و نازنین هر دو از هنرمندانی بودن که امسال با استایلی که رگههای ایرانی داشت در جشنواره چهلم ظاهر شدن. با ما همراه باشید که میخواییم این وسطا یه نگاهی هم بندازیم به استایل بازیگرهایی که در دورههای قبلی جشنواره از نقوش ایرانی در استایلهاشون استفاده کردن.
آزاده صمدی
آزاده صمدی، از جمله هنرمندانیه که به انتخاب لباسهاش خیلی اهمیت میده وتو اکثر رویدادها و جشنوارهها، خیلی از استایلهاش مورد بررسی و تحلیل قرار میگیره. آزاده، هم از سبک کلاسیک و هم کژوال برای استایلهاش استفاده میکنه اما ما میخواییم به یکی از استایلهای مربوط به جشنواره 37 فیلم فجر آزاده بپردازیم که اتفاقا داخلش از نقوش ایرانی هم استفاده شده.
استایل آزاده شامل یک پالتو قرمز رنگ میشه که داخل برشهاش از طرح فرش ایرانی استفاده شده. اما استایل آزاده تو قسمت شلوار کمی دچار دوگانگی میشه و با سبک کلاسیک این پالتو همخونی نداره. بهتر بود به جای استفاده از شلوار جین زاپ دار از یک شلوار راسته پارچهای استفاده میشد که تعادل بین بخشهای مختلف استایل رعایت بشه.
پانته آ بهرام
38 امین جشنواره فیلم فجر بود که پانتهآ بهرام با یک استایل خیلی حاشیه برانگیز در نشست خبری فیلم شنای پروانه حضور پیدا کرد. پانتهآ بهرام که در این فیلم گریم سنگین و متفاوتی داشت، در نشست خبری هم با موهای تراشیده شده ظاهر شد. استایل انتخابی او خیلی زیاد یادآور سبک پوشش خانمهای ترکمن بود. مانتوی این استایل شامل سوزن دوزیهای ترکمنی همراه با رنگهای سنتی و ایرانی بود. گوشوارههای استفاده شده هم به سنتی بودن کل استایل وفادار بودن و کاملا هماهنگ با سایر آیتمها انتخاب شدن. برای تعادل هر چه بیشتر این استایل، بهتر بود به جای انتخاب لباس کرکی مشکی در زیر مانتو، از یک آیتم مرتبط تر استفاده بشه تا سبک سنتی این پوشش حفظ بشه.
بهنوش بختیاری
بهنوش بختیاری به عنوان بازیگری که سبک پوششی او جزو دستهی ماکسیمالها به حساب میاد، بهنوش در 37 امین جشنواره فیلم فجر هم پایبند به شخصیت پوششی که داره موند و این بار هم با یک استایل ماکسیمال و سنتی ظاهر شد که اتفاقا در همون زمان هم کلی حاشیه و شوخی با خودش به همراه داشت. استایل او شامل یک پیراهن بلند سکه دوزی شده همراه با پترنهای بته جقه در رنگهای سنتی و شارپ بود که کاملا لباس محلی بانوان بختیاری رو یادآوری میکرد. استایل بهنوش شاید خیلی پایبند به پوشش و سبک محلی و ایرانی بود اما بهتر بود برای تعادل بیشتر در پوشش از برشهای کمتر استفاده میشد تا لباس درشت نمایی نداشته باشه.
ارسال نظر به عنوان