در مقاله قبلی نگاهی به اوتفیتهای برگزیدگان جشنواره حافظ ۱۴۰۰ داشتیم. جشنوارههای مهمی مانند جشنواره حافظ، جشنواره فجر و اکرانهای خصوصی، فرصت خوبی برای برندها و طراحان لباس هستند که از طریق هنرمندان طرحهای خود را به نمایش بگذارند. در این مقاله هم به معرفی طراحان لباسی خواهیم پرداخت که برای هنرمندان در جشن حافظ ۱۴۰۰ لباس طراحی کردند.
طراحیهای برند الهام حیدری در جشن حافظ ۱۴۰۰
الهام حیدری یکی از طراحانی است که لباسهای او در این جشن مورد توجه قرار گرفت. ایشان طراحی لباس مهسا هاشمی، سیما خضرآبادی، اکرم محمدی و الیکا عبدالرازقی را برعهده داشتند. وجه مشترک این لباسها استفاده از رنگهای متناسب با فصل مانند زرشکی، سبز زیتونی در اوتفیتها دیده میشد.
نکاتی در مورد طراحیهای برند الهام حیدری در جشن حافظ
1. کت طوسی و زرشکی خانم عبدالرازقی نسبت به استایل ایشان در روز دوم ایشان حالت رسمیتری داشت؛ اما بهتر بود بهجای شلوار دمپاگشاد، شلوار بوتکات با پارچهای که ریزش بیشتری داشته باشد، انتخاب میشد.
2. انتخاب کلاه در اوتفیت خانم خصرآبادی برای چنین مراسم رسمی مناسب نبود.
3. یقه پهن و برگردان در لباس خانم محمدی و همچنین ترکیب پارچه چهارخانه با پارچه مشکی، با توجه به اختلاف رنگی که دارد، باعث پرتر دیده شدن اندام ایشان شده بود. علاوه بر این برشهای پله پله در حاشیه لباس و همنشینی آن در کنار شلوار دمپا گشاد، این موضوع را تشدید کرده بود.
طراحیهای برند الين كالكشن در جشن حافظ ۱۴۰۰
اين برند برای سلبریتیهایی چون سیما تیرانداز و زیبا کرمعلی در جشن حافظ لباس طراحی کرده است. لباس سیما تیرانداز با جزئیاتی از هنر پانچدوزی تزئین شده بود. طرح لباس سرشار از رنگ و احساس سرزندگی طبیعت بود و هدف طراح ایجاد حس خوشایند، بدون در نظر گرفتن کلیشهها و معانی تکراری بوده است.
لباس زیبا کرمعلی با حاشیهی تکه دوزی شده و رنگهای درخشان بود. پالت رنگی این استایل شامل رنگهای سفید-قرمز-سبز میباشد. تضاد رنگی بین رنگ کفش و لباس و همچنین حاشیه پهن لباس باعث کوتاهنمایی در قد شده است.
طراحی لباس برای هلیا امامی در جشن حافظ ۱۴۰۰
هلیا امامی در روز اول جشنواره پانچی از برند سیپورا دیزاین برتن داشت. این پانچ ترندی با ترکیب رنگ سیاه و سفید شامل خطوط هندسی بود. هلیا برای این ست نیم بوت مشکی جیر و کیف چوبی از برند چوب اسلیم را انتخاب کرده بود.
لباسی که خانم امامی برای روز دوم پوشیدند از برند سوئیت دولچه بود. پالت رنگی این استایل شامل طیف رنگی سبز و مشکی است و در کل آیتمهای این استایل خانم امامی نسبت به سایر هنرمندان حالت رسمیتری داشت.
طراحیهای برند آرامین مد در جشن حافظ ۱۴۰۰
برند آرامین مد برای نیلوفر پارسا و شیدا یوسفی لباس طراحی کرده بود.
استایل مونوکروم خانم پارسا به یکی از استایلهای سلین دیون شباهت داشت و از این جهت بسیار مورد نقد قرار گرفت.
کت و شلواری که برای خانم یوسفی طراحی شده بود، ازجهت برش افقی و تضاد رنگی که در قسمت کمر داشت و همچنین کوتاه بودن شلوار باعث کوتاهنمایی در قد ایشان شده بود.
طراحی برند میم مدا برای نجمه جودکی در جشن حافظ ۱۴۰۰
طرح اپلیکه دوزی که این مزون برای خانم نجمه جودکی اجرا کرده بودند، الهام گرفته از نقاب شادی و غم نماد هنر تئاتر و نمایش بود. این ست به همراه شال توسط میم مدا طراحی شده بود.
طراحی برند میمزون برای بهاره رهنما در جشن حافظ ۱۴۰۰
بهاره رهنما از طرفداران پروپاقرص سبک ماکسیمال میباشد. اما حتی ست کردن سبک ماکسیمال هم قوانین خاص خودش را دارد. این ست بهشدت باعث حجیم نمایی در اندام ایشان شده بود. پوشیدن وست خز با سرافون طرحدار، لایه لایه بودن ست همگی در حجیمنمایی تاثیر داشتند.
در این مقاله نگاهی به طراحی لباسها توسط مزونها و طراحان لباس در جشن حافظ ۱۴۰۰ داشتیم و نکاتی که در این پوششها وجود داشت را بررسی کردیم. بهنظر شما کدام برند موفقتر بود و کدام لباس متناسب با این جشنواره بود؟
ثبت دیدگاه بعنوان مهمان
6 دیدگاه
میهمان
07 دی 1400 21:39میهمان
08 دی 1400 20:53
نسیم یاراختر
09 دی 1400 09:35میهمان
15 دی 1400 20:40
زیبا عباسی
16 دی 1400 20:01