پوشیدن شلوار مناسب برای داشتن یک لوک شیک و در عین حال چشمنواز میتواند در اکثر مواقع یک چالش جدی تعریف شود. خیلیها معتقدند که شلوار انتخابیشان آن طور که باید، تنخور و شیکی و زیبایی مورد نظرشان را ندارد و به همین دلیلی خیلی وقتها از صرف کردن زمان برای خرید و انتخاب درست شلوارها دلسرد میشوند. اما واقعا دلیل این همه حساسیت به جا و گاهی اوقات نابهجا برای انتخاب و خرید شلوار چیست؟!


ببینید؛ هر مشکلی راهحلی دارد؛ و شما با شناخت درست راهحلها و تسلط بر کل داستان، میتوانید نتیجهای دلچسب و رضایتبخش را رقم بزنید. خوب بر طبق همین تفسیر کلی؛ لازم است بدانید که انتخاب و پوشیدن یک شلوار مناسب به فاکتورهای خیلی مهمی بستگی دارد. فاکتورهایی مانند نوع پارچه، مدل شلوار، برش، دوخت و تنخور نهایی و ... .


بله هر کدام از این موارد به طور مستقیم و غیر مستقیم بر روی لوک نهایی یک شلوار تاثیر خواهند گذاشت. اما جدای تمام این موارد، مهمترین چیز برای پوشیدن یک شلوار، این است که شما شلواری متناسب با فرم بدنی خودتان را انتخاب کنید و بپوشید. در واقع شما با شناخت درست فرم اندامتان، میتوانید یک انتخاب درست و اصولی را داشته باشید. در ادامه قرار است درباره همین موضوع صحبت کنیم؛ این موضوع که هر فرم بدنی باید چه نوع شلواری را برای استایلهای مختلف خود انتخاب نماید. پیشنهاد میکنیم که تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
پیشنهاد میکنیم برای اطمینان بیشتر به مقالهی "تشخیص انواع تیپ بدنی و لباسهای مناسب برای هرکدام" مراجعه کنید چراکه در این مقاله مفصل به نحوهی طبقهبندی اندامها و شناخت آن پرداختیم.


شلوارهای اسکینی برای چه فرم اندامی مناسب است؟
در اغلب موارد، شلوارهای اسکینی میتوانند اکثر فرمهای بدنی را ساپورت کنند و عموما در تمام کمدهای کپسولی برای هر فصلی، شما حداقل یک شلوار اسکینی را خواهید دید. اما در کل و در حالت ایدهآل، شلوارهای اسکینی برای پاهای لاغرتر و باریکتر گزینه کاربردیتری خواهند بود. به عنوان مثال، فرم بدنی سیب، مثلث برعکس و فرم بدنی مستطیل همگی میتوانند با خیال راحت از شلوارهای اسکینی برای استایلهای مختلفشان استفاده کنند. پیشنهاد میکنیم مقاله "15 ایده برای استایل کردن شلوار جین اسکینی" را مطالعه نمایید.


اما اگر فرم بدنی شما گلابی و یا ساعت شنی است، با توجه به پر بودن اندام در قسمت باسن و ران، بهتر است که به فکر شلوارهای فاق بلند باشید؛ در واقع به طور کلی پیشنهاد ما این است که مدل شلواری را انتخاب کنید که در قسمتهای پر بدنتان، جذب نباشند. با این تفاسیر شلوار اسکینی نمیتواند گزینه خیلی مناسبی برای این فرم اندامها باشد.


شلوارهای بوتکات یا دمپا گشاد برای چه فرم اندامی مناسب است؟
شلوارهای بوتکات از آن دسته از شلوارهایی هستند که مطابق سلیقه همگان نیستند؛ اما باز هم ما معتقدیم که این شلوارها یکی از کاربردیترین شلوارهایی هستند که میتوانند در کمد لباس شما وجود داشته باشند. در واقع شما اگر فرم بدنی یکسدتی داشته باشید، این مدل شلوارها میتوانند انحنای خوبی در لوک نهایی استایل شما ایجاد کنند و اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که فرم بدنی شما انحنای زیادی دارد، این مدل شلوار میتواند تعادل خوبی را در کل اندام شما ایجاد نماید. پیشنهاد میکنیم مقاله "همه چیز درباره شلوار بوتکات" را مطالعه نمایید.


برای پوشیدن شلوارهای بوتکات حتما از کفشها و صندلهای پاشنهدار استفاده کنید؛ چرا که این شلوارها لوک نهایی شما را جذابتر و نشان میدهند. البته اگر قد بلندی دارید، بهتر است که کفشهای تخت نوکتیز برای استایل کردن این مدل شلوارها استفاده نمایید. یادتان باشد که کفشهای تخت، به خوبی نمیتوانند نما و لوک اصلی شلوارهای بوتکات را نمایش دهند.


شلوار واید لگ (Wide Leg) برای چه فرم اندامی مناسب است؟
شلوارهای تمام گشاد حدود چندین سال است که بدون وقفه در عرصه مد قرار دارند و هنوز نیز پابرجا بوده و طرفداران زیادی دارند. برای پوشیدن یک شلوار تمام گشاد نیاز است که شما موارد مختلفی را در نظر بگیرید، مثل فاق، مثل بلندی قد و گشادی شلوار؛ چرا که هر کدام از این موارد باید بر طبق فرم بدنی شما انتخاب شوند.


اگر جثه کوچکی دارید یا فرم بدنی شما گلابی یا ساعت شنی است، بهتر است که این شلوارها را با پارچههای دراپه، بدون چین و پیلی و با فاق بلندتر انتخاب کنید. برای بهتر دیده شدن ریزش و فرم شلوار بهتر است که از کفشهای پاشنه بلند استفاده کنید. در کل برای داشتن یک استایل درست و اصولی با شلوارهای تمام گشاد، بهتر است که حساب شده و فکر شده عمل کنید. دقت داشته باشید که شلوارهای تمام گشاد انتخاب خوبی برای فرم بدنی سیب نخواهد بود؛ چرا که با توجه به بالاتنه پر، این حجم را تا انتهای قد شما ادامه میدهد و در نهایت یک لوک مستطیل شکل رقم میزند.


شلوارهای راسته (Straight Leg) برای چه فرم اندامی مناسب است؟
یکی از پرطرفدارترین شلوارهایی که همیشه وجود داشته و هنوز هم وجود دارد، شلوارهای راسته هستند. حقیقتا شلوارهای راسته با کمی تغییر، میتوانند برای اکثر فرمهای بدنی مناسب باشند. به طور کلی اگر پاهای لاغری دارید، برای پوشیدن شلوارهای راسته اصلا شک نکنید یا مثلا برای فرم بدنی گلابی، ساعت شنی و افرادی با اندام ریز، بهتر است که این شلوار با فاق بلندتر انتخاب شود.


در ادامه افرادی با فرم بدنی سیبی شکل هم میتوانند از شلوارهای راسته برای استایلهای مختلف خود استفاده کنند. اما باید دقت داشته باشند که گشادی قسمت پایین شلوار، زیاد از حد نباید و حجم اندام را از بالا تا پایین یکدست نکند. اگر فرم بدنی شما مستطیل است، بهتر است که شلوارهای راسته را با کمربند استایل کنید و این کمربند را نقطه عطف استایلتان قرار دهید تا خط کمر مشخصی در لوک نهاییتان نمایان شود و فرم بدنیتان از یکنواختی خارج شود.


شما میتوانید شلوارهای راسته را هم به صورت ریزشی و بلند و هم به حالت کوتاه تا مچ پا بپوشید. با این تفاسیر کفشهای پاشنهداری و نوک تیز برای ورژن بلندتر و صندل و کالج و لوفر برای ورژن کوتاهتر انتخاب جذابی خواهند بود.


فایل آموزشی راهنمای جامع انتخاب شلوار مناسب براساس فرم اندام برای بانوان ایرانی
یکی از چالشهای همیشگی بانوان، انتخاب شلواری است که علاوه بر راحتی، هماهنگی کاملی با فرم اندام داشته باشد و ظاهری متناسب و شیک ایجاد کند. در این دوره آموزشی تخصصی، با توجه به ویژگیهای اندام زنان ایرانی، به بررسی جامع مدلهای مختلف شلوار برای انواع فرم اندامی میپردازیم؛ از فرم ساعت شنی و گلابی گرفته تا مستطیلی و سیبیشکل.
همچنین در این آموزش، نکاتی کاربردی درباره انتخاب رنگ و پارچه شلوار متناسب با فرم اندام، به همراه راهنمای انتخاب شلوار بر اساس موقعیتهای مختلف (رسمی، نیمهرسمی و روزمره) ارائه شده است. این فایل برای بانوانی طراحی شده که میخواهند در کنار راحتی، استایلی زیبا و متناسب با اندام خود داشته باشند.
در پایان نیز چکلیستی کامل از مهمترین نکات برای انتخاب شلوار مناسب در اختیار شما قرار میگیرد تا با اطمینان بیشتری خرید کنید و استایل شخصی خود را ارتقاء دهید.
سرفصلهای دوره راهنمای انتخاب شلوار مناسب براساس فرم اندامی
- مقدمه
- بخش اول) مدل شلوار مناسب برای هر فرم اندامی
- بخش دوم) رنگ شلوار مناسب برای هر فرم اندامی
- بخش سوم) پارچهی مناسبِ شلوار برای هر اندام
- بخش چهارم) انتخاب شلوار برای موقعیتهای مختلف
- بخش پنجم) چک لیست کامل از مهمترین نکات برای انتخاب شلوار
- جمعبندی


سخن آخر
خوب؛ در این مطلب سعی کردیم که در خلاصهترین حالت ممکن برایتان توضیح دهیم که بهتر است هر فرم بدنی چه نوع شلواری را برای خودش انتخاب کند. گاهی اوقات شما فقط با یک تغییر کوچک در مدل شلوارتان، میتوانید خروجی استایلتان را از این رو به آن رو کنید. در واقع در اکثر مواقع ممکن است که ایراد از خود شلوار نباشد، شاید شما انتخاب درستی با توجه به فرم اندامتان نداشتهاید!
به هر حال امیدواریم که این مطالب بتواند برای یک انتخاب درست و ایدهآل در قسمت شلوار یک استایل برای شما مفید باشد.
حالا یک سوال؛ فرم اندام شما کدام است؟ انتخاب شما برای فرم بدنیتان کدام است؟!