چند روزی است که ایرانیها به فرش قرمز ونیز آمدهاند و امسال شاهد اوتفیتهای طراحی شده هستیم، اما گاه بهدلیل عدم وجود استایلیست با ضعفهایی از جنس استایلینگ روبهرو میشویم. بگذریم؛ در این بلاگ میخواهیم به بررسی اوتفیتهای بازیگران فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» بپردازیم که لباسهایشان بسیار موردتوجه نیز قرار گرفت.
دیروز یعنی ۷ سپتامبر، فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» در بخش اصلی افقها به نمایندگی سینمای ایران در ونیز حضور داشت. این فیلم به نویسندگی هومن سیدی، آرین وزیردفتری و آزاد جعفریان و کارگردانی و تهیهکنندگی هومن سیدی در شمال کشور فیلمبرداری شده است. سیدی با ساخت سریال قورباغه برای شبکهی خانگی نماوا و همچنین کارگردانی فیلم سینمایی مغزهای کوچک زنگزده، نشان داد که سلیقهی مخاطب را بهخوبی میشناسد. فیلم «جنگجهانی سوم» با سرمایهگذاری کامل نماوا در حال تولید است و این اولین باری است که یک شبکهی نمایش خانگی برروی یک فیلم سینمایی سرمایهگذاری میکند.
موضوع فیلم «جنگ جهانی سوم» هومن سیدی
این فیلم دربارهی زندگی یک کارگر روزمزد بیخانمان به نام شکیب با بازی محسن تنابنده است که سالها پیش، همسر و پسرش را در زلزله از دست داده و هیچوقت نتوانسته با این غم کنار بیاید. اکنون پس از سالها فرصتی استثنایی برسر راه او قرار گرفته و بر اثر اتفاقاتی که در طول داستان فیلم رخ میدهد، این فرصت با تهدید هایی روبهرو میشود.
بازیگران فیلم جنگ جهانی سوم
محسن تنابنده، ندا جبرئیلی، مهسا حجازی، نوید نصرتی، لطفالله سیفی و حاتم مشمولی از جمله بازیگرانی هستند که در «جنگ جهانی سوم» به ایفای نقش پرداختهاند. این اولین حضور محسن تنابنده مقابل دوربین هومن سیدی است. در واقع تنابنده، تنها بازیگر معروف این فیلم است؛ چرا که سیدی مثل پروژههای دیگرش این بار هم سراغ چهرههای تقریبا جدید و نوظهور رفته.
تحلیل استایل بازیگران جنگ جهانی سوم
ندا جبرئیلی، سابقهی حضور در جشنوارههای خارجی را دارد و اغلب اوقات هم با لباسهای فاخر و زیبایی ظاهر شد. در سال ۲۰۱۶ در سیوسومین فستیوال فیلم ورشو، نرگس حاتمی کار استایلینگ و طراحی لباس او را بر عهده داشت که در طراحی هر دو اوتفیت از نقوش ایرانی استفاده کرد.
در جشنوارهی فیلم بوسان در سال ۲۰۱۹ هم، ندا پیراهنی از برند دلارا استودیو بر تن داشت. لبلس او پیراهنی ماکسی و گلدار بود که سرآستین و یقهی آن با پارچهی ساده کار شده و همنشینی زیبایی در کنار پارچهی طرحدار داشت.
ندا برای فرش قرمز جشنواره ونیز ۲۰۲۲ به سراغ اوتفیت مونوکروم و مشکی رفت. استایل ندا جبرئیلی شامل یک وست یا همان جلیقه با دوختهای تزئینی و آینهدوزی بود که با شلوار پیلیدار و شال حریر ست شده بود. رنگ مشکی و مونوکروم بودن ست، باعث شده بود ندا قدبلندتر و لاغرتر بهنظر بیاد. مدل مو و میکاپ هم با اوتفیتش همخوانی داشت.
استایل مهسا حجازی شامل کتی بلوچدوزی با آستین سهربع و دامنی دنبالهدار با پیلیهایی در قسمت کمر بود. دامن با پارچهی مرغوب ساتن پارچهی دامن دوخته شده اما در انتهای مراسم به شدت چروک شد. پالت رنگی اوت فیت بژ، کرم، صورتی، قرمز و زرشکی بود و بهنظر میرسد که در طراحی این اوتفیت که از برند Rosewaterhouse است از لباس بلوچدوزی همسر محمدرضا پهلوی یعنی فرح پهلوی الهام گرفته شده. این لباس در دهه ۵۰ طراحی شده و هماکنون جزوی از آثار موزهی کاخ سعدآباد است.
مدل موها و گوشوارههای بلند سنگی، هم از لحاظ رنگی و هم از لحاظ مدل با اوتفیت همخوانی داشت، اما دامن، کمی بیش از حد چروک بود.
در کل میتوان گفت لباس مهسا حجازی جزو زیباترین و فاخرترین لباسها در بین زنان ایرانی حضور یافته در جشنوارهی ونیز امسال بهشمار میآید.
اوتفیت مهسا حجازی در فوتوکال هم بسیار موردتوجه قرار گرفت. این اوتفیت سفید و مشکی از برند Rosewaterhouse بود و نقطهی عطف آن دوختهای تزئینی سرآستین و کمربند زیبا و مخمل آن بود که نشانهای از فرهنگ و رسوم اقوام ایرانی بهشمار میآید.
کلام آخر
واضح است که درحال حاضر دیگر طراحی لباس بازیگران ایرانی برای حضور در جشنوارههای مهم بسیار اهمیت دارد، چرا که شاهد اوتفیتهای زیباتر و شکیلتری نسبت به قبل قبل هستیم، اما رعایتنکردن برخی نکات استایلینگ و عدمتوجه به فرم اندامی افراد همچنان موضوعی مورد بحث است. نظر شما چیست؟ آیا در اوتفیتهای ندا جبرئیلی و مهسا حجازی نکات استایلینگ رعایت شده بود؟
ارسال نظر به عنوان